В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari.

В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari.

И така, само защото се чувствате смутени, не означава, че всъщност сте направили нещо смущаващо.

Понякога в крайна сметка четем твърде много в емоциите, влагайки ги с повече смисъл, отколкото трябваше да предадат.

това е Подобна история с други емоции и ситуации. Това, че не се чувствате развълнувани от стартирането на нов проект по време на работа, не означава, че това не е смислен. Струва си да слушате емоциите си като намек, за да разберете какво ви кара да се колебаете – може би има част от проекта, която не е приведена в съответствие с вашите ценности, или може би сте поели твърде много работа. Но все още не отписвайте цялата възможност. Липсата на ентусиазъм на сърцето ви може да не означава, че цялата ситуация е загубена причина.

Капан №5: Катастрофиращо

Това е краят на света! Цялата партия е съсипана. Изгубих всякакъв шанс да определя нещата с тази връзка.

Всички сме имали тези видове мисли. Случайно удряте отговор на всички по имейл, който трябваше да бъде един на един. Направихте неудобен коментар пред някого, когото се надявахте да впечатлите. Имахте разхвърляно разпадане и се притеснявате, че сте изгорили мостове.

Това имам предвид под „катастрофиращо“. Отнема един лош момент и рисуване на целия ви свят и бъдеще с тъмните си цветове. Това прави неудобно или разочароващо Molehill в планината Еверест на провал.

Нека поставим нещата в перспектива. Можете ли да се сетите за някой друг, който е изпитал по-малко от бляскав момент и оцелял да разкаже приказката? Какво ще кажете за Бионсе и други мегастари? През 2007 г. Бионсе се сблъска и засади с лице, докато се представяше за огромна тълпа в Орландо. Кейти Пери се заби на гигантска торта и многократно не успя да стане и трябваше да бъде пренесена извън сцената. Фърги не успя да използва банята преди изпълнение и нека просто кажем, че адреналинът вероятно не й е помогнал да го задържи, докато огромна тълпа наблюдаваше, че странно растящото тъмно място на панталоните си.

Катастрофизирането е превръщайки смущаващ или разочароващ молехил в планината Еверест на неуспех.

Какво мислите, че се случва в съзнанието на тези звезди в тези моменти? Бионсе можеше да си помисли „Това е – съсипах моята безупречна репутация на елегантност и блясък“. Фърги можеше да си помисли „Е, моята кариера е съсипана“. Не би било трудно да се мисли така, когато хиляди хора са ви гледали да се забърквате. Но тези дами продължиха. Днес те все още са супер успешни и възхитителни икони, които винаги са били. Оказва се, че спъването и подхлъзването не са единствените неща, които са направили на публично място-те също са изложили няколко хитови песни!

Така че, когато се забиете в собствените си моменти или моменти или моменти или Сърдечни удари, това може да помогне да се увеличи и да видите други части на снимката. Разбира се, ако държите лупа до всяко едно събитие, то е сигурно да поемете целия ви хоризонт. Не би ли било по -полезно да го видите като само едно сравнително малко парче от големия ви живот?

Капан № 6: Задържане на „трябва“

не бива да й трябва да й казвам защо Разстроен съм – тя вече трябва да знае. Не трябваше да съм толкова наивен, след като сърцето ми се разби. Шефът ми не трябва да избира любими. Тя трябва да ме популяризира, защото аз съм най -продуктивният човек тук.

Разбира се, може да е полезно да кажем страстно „би трябвало“ понякога, например, когато сте законодател, който се опитва да напише закон, който да гарантира основни права на човека за хора. Но в много ежедневни ситуации, държането упорито на „трябва“ е като да се обърнете към стена и да се оплаквате, че не можете да напуснете стаята.

Сигурно може да се почувства като партньорът ви трябва да знае, че тя тя Небрежната забележка наранява чувствата ви, но какво ще стане, ако тя не го направи? Ами ако тя не е искала да е наранена и не забравя как са те накарали думите й да се чувствате? Настоявайки в ума ви, че тя трябва да знае само я държи в тъмното по -дълго и ви държи да къпете в недоволството си. В крайна сметка кой плаща цената за това „трябва?“

държейки упорито на „трябва“, е като да се обърнете към стена и да се оплаквате, че не можете да напуснете стаята.

Когато „трябва“ е за някой друг, ние се ядосваме и се задушаваме в негодувание. Когато „трябва“ е за себе си, ние се чувстваме срам и нещастни.

Пожелавам на нашата колективна страст за това как трябва да се променят нещата. И понякога става! Идеята, че жените трябва да се считат за пълноценни граждани, доведе до социални движения, които в крайна сметка ни получиха правото да гласуваме. Аз лично съм доста благодарен за всички необходими, които викаха суфрагетите. Но за съжаление светът, а понякога и нашите действия, могат да бъдат пълни с несправедливост, неразбиране и разочарование.

В собствения си живот ще изберем битките, с които се борим. Ако има нещо, което цените достатъчно, за да заложите на „трябва“, независимо от усилията и рисковете, продължете! Но ако това не е основна житейска стойност на риск, а по -скоро конфликт, който може да ви струва вашите отношения, енергия и добри духове, опитайте да пуснете трябва. Заменете „трябва да бъде“ с „Иска ми се да е“ в съзнанието ви. След това вижте с какво можете да работите, за да подобрите ситуацията.

Не забравяйте, че с всички мислещи капани, които сме прегледали тук и в първа част, всичко е в това да намерите повече баланс и гъвкавост. Въпросът е да не се превръща негативите в позитиви – този вид емоционална алхимия не е лесен или устойчив. Вместо това се опитваме да бъдем повече във връзка с реалността, като търсим факти, разглеждаме цялата картина и пускаме от клетката „трябва“.

Мислещите капани не трябва да пазят Вие сте се засилвали. Когато се научите да ги разпознавате, можете да се освободите!

Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на психично здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран специалист по психично здраве за всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Джейд Ву, доктор на науките психолог

dr. Джейд Ву беше домакин на разумния психолог подкаст между 2019 и 2021 г. Тя е лицензиран клиничен психолог. Тя получи докторска степен. от Бостънския университет и завърши клинична резиденция и стипендия в Медицинското училище на университета Дюк.

Следвайте Facebook LinkedIn Pinterest Абонирайте се за разумния психолог подкаст Spotify Google Stitcher

Какво е рабдомиолиза? Как се справяте твърде много твърде скоро може да ви постави в кулоарите, но вероятно не в диализа.

от Брок Армстронг получава- Fit Guy 15 август 2017 г. 6-минутен readepisode #350 Играйте пауза Слушайте какво е Rhabdomyolysis? В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

В действителност

По -голямата част от 26 000 случая се дължат на мускулна компресия (в резултат на неща, като например кракът ви натрошено При автомобилна катастрофа), злоупотреба с алкохол, употребата на определени лекарства или незаконни лекарства, увреждане на токовия удар и дори топлинен удар.

Има списък с причини за рабдомиолиза, стига ръката ми в хартия от the State University of New York at Buffalo School of Medicine and Biomedical Sciences featuring things like: Lightning strike, Immobilization, Extensive third-degree burn, Crush injury, Heat-related causes, Heatstroke, Malignant hyperthermia, Neuroleptic malignant syndrome, Ischemic limb injury, Натоварни причини, бягане на маратон, физическо преразглеждане при нетренирани спортисти, патологично натоварване на мускулите, увреждане на разсейването на топлина и физическо преразглеждане при лица със сърповидно -клетъчна болест.

мой приятел, който е медицинска сестра (за повече десетилетие) В три от най -големите травматични центрове в Канада ми казаха, че тя е наблюдавала само малка шепа случаи на упражнения, предизвикана от рабдомиолиза в кариерата си, и 2 от тези, които участват в употребата на незаконни наркотици, веднага последвани от някои много лоши решения в стаята с тежести .

Статията на New York Times подчерта два документа. Едната наречена индуцирана от въртене рабдомиолиза и риск от синдром на отделението и остра увреждане на бъбреците: два случая и преглед на литературата, а другият се нарича увеличаване на честотата и уникални клинични характеристики на индуцираната от спиниране рабдомиолиза. Изборът на тези два документа създава отчетливото впечатление, че авторът се опитва да насочи пръста в общата посока на класовете за въртене или въртене, като заплаха за обществото. Но както е посочено в заглавието, в първия документ имаше само два случая на спин, предизвикан от рабдо – и двамата бяха изписани с „добра мобилност, усещане и бъбречна функция“. Докато другият документ съобщава само за 14 случая между декември 2010 г. до ноември 2014 г. , Със сигурност не съм възнамерявал да ви се забавлявам или да омаловажавам вашето преживяване. Рабдомиолизата е абсолютно никаква забавна и също няма за какво да се смее. Просто ни свалям от свръх и истерия. Може ли рабдомиолизата от прекомерно натоварване във вълнуващ и енергичен клас спин или ентусиазирано хвърляне на багажника? Да, може.

толкова ли сте изложени на риск от това да ви се случи, че трябва да поискате възстановяване на вашата карта на члена на Spin Queen Unlimited Sessions?

Толкова ли сте рискови ли сте риск От това, което ви се случва, че трябва да поискате възстановяване на вашата карта за членове на Spin Queen Unlimited Sessions? Вероятно не.

Ако успеете да стигнете до края на статията на New York Times, ще видите заключението: „Никога не съм мислил, че това упражнение може да бъде опасно“, каза тя. „Но може да бъде, когато тялото ви не е подготвено за наистина интензивни нива.“ Сега това е нещо, което мога да изостана!

страници

«Първо‹ Предишна123Next ›Последно» цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

За автора

Брок Армстронг Get-Fit Guy

Брок Армстронг беше домакин на подкаста Get-Fit Guy между 2017 и 2021 г. Той е сертифициран фитнес лидер на AFLCA Group с обозначение в преносимо оборудване , NCCP и CAC Triathlon треньор и TNT сертифициран треньор. Той също е в Съвета на съветниците на Института за първичен здравен треньор и гост -член на Института за човешки потенциал.

Следвайте Facebook LinkedIn Pinterest Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Какво е рабдомиолиза? Как се справяте твърде много твърде скоро може да ви постави в кулоарите, но вероятно не в диализа.

от Брок Армстронг Get-Fit Guy 15 август 2017 г. 6-минутен readepisode #350 Играйте пауза Слушайте какво е Rhabdomyolysis? В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

твърде много, твърде скоро

Когато ме попитат каква е най -често срещаната причина за нараняване, че съм виждал във всички Моите години на коучинг винаги имам един и същ отговор: Правя твърде много, твърде рано. И не, не говоря за Рабдо, въпреки че, както научихме, това е един от начините, по които бихте могли да го получите, но всъщност никога не съм виждал това. Най -близкото, което стигнах до случай на Рабдо, са няколко подозрителни петна от кръв в урината на приятел след триатлон на Ironman и клиент, който имаше история за получаването му, когато беше професионален рок алпинист, който прави тренировка по Crossfit.

„Твърде много, твърде скоро“ наранявания, за които говоря, са шини на пищяла, синдром на триене на лентата, синдром на пателофеморална болка, болка в сакроилиалната ставна, ахилесово тендонит, ротаторски маншет и списъка на ITIS-ES продължава да продължава . Това са истинските злодеи. Това са истинските мъже, които се крият в белите, които ни чакат да оставим формата ни да се изпадне, нашата техника се подхлъзне, нашето его ще получи най -доброто от нас, или прескочи деня на възстановяването ни в полза на 100 -километрово возене. Този въпрос са достойни за нашето внимание и загриженост. Което е голяма причина, поради която насърчавам всички нови спортисти, които тренирам в Skywalkerfitness.ca да започнат тренировките си с няколко седмици от това, което обикновено се споменава (в общността за хирургия и фитнес) като пред-хаб.

Какво е преди хаб?

pre-hab е програма за тренировки, предназначена да предотврати спортни наранявания. В зависимост от програмата, спорта или събитието, за които се обучава, тя ще започне с оценка на движението, анализ на походката, тест за гъвкавост, оценка на силата и няколко други трика от търговията, за да се идентифицират всякакви слаби връзки във вашия кинетик верига (понякога наричана кинематична верига). След като те бъдат идентифицирани, ще бъдат предписани поредица от упражнения за укрепване или мобилност, за да се засилят слабостите, преди да започне действителната програма. Това е стъпка, която често се забравя или прескача и е почти сигурно причината Прочетете повече тук, поради която степента на заболеваемост при наранявания е между 37 и 56 процента.

Ние наистина бяхме като вид, роден да бягаме, но се отказахме от рождението, когато решихме да се забием с часове наред с седалки с кофа, столове, поддържани от лумбалната

Да, ние наистина бяхме като вид, роден да бягаме, но се отказахме от първородната право Основното оцеляване се нуждае от местния супермаркет. Не бихте могли да направите това на нашите предци на Hunter Gatherer и след това да очаквате и те да гонят вечеря – но повече за този друг ден.

В крайна сметка това, което получавам, е, че с правилната сума на пред-хаб и малко сдържаност, „твърде много, твърде рано“ не трябва да е проблем. Със сигурност не е нужно да води до пътуване до болницата за диализно лечение, за да помогнете на вашите бъбреци да филтрират онези нахални отпадъчни продукти от не толкова често срещаните в края на краищата, да упражняват предизвикана от рабдомиолиза. ; Също така не забравяйте да се абонирате за подкаста Get-Fit Guy в Apple Podcasts, Stitcher, Spotify, Google Play или чрез RSS.

страници

«Първо‹ Предишно123 Цялото съдържание тук е за информационна Само целите. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

За автора

Брок Армстронг Get-Fit Guy

Брок Армстронг беше домакин на подкаста Get-Fit Guy между 2017 и 2021 г. Той е сертифициран фитнес лидер на AFLCA Group с обозначение в преносимо оборудване , NCCP и CAC Triathlon треньор и TNT сертифициран треньор. Той също е в Съвета на съветниците на Института за първичен здравен треньор и гост -член на Института за човешки потенциал.

Следвайте Facebook LinkedIn Pinterest Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Някои твърдят, че пиенето на млякото на други животни или пиенето на мляко отвъд детската възраст-е едновременно неестествено, и нездравословно. Как аргументите за и против консумацията на мляко? В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari.

Contents